Hvem er Soft Supply A/S

Soft Supply består af dedikerede, energiske og professionelle mennesker, der hver dag brænder efter at skabe det perfekte match mellem jobbehov og medarbejder.

Parallelt hermed tilbyder vi at skabe forudsætninger for, at såvel den enkelte medarbejder som hele afdelingen trives – individuelt og med hinanden.

Dann Kerner Simonsen

Dann Kerner Simonsen

CEO

Soft Supply er stiftet af Dann Kerner Simonsen. Dann er handelsuddannet og er efteruddannet indenfor salg og forhandling. Dann har siden 1996 arbejdet med salg og rekruttering af konsulenter til små, mellemstore og store private og offentlige virksomheder.

Marc Bloch Simonsen

Marc Bloch Simonsen

Rekruttering & Salg

Marc er handelsuddannet og har de seneste 6 år arbejdet med salg af konsulenter og løsning indenfor IT sikkerhed. Endvidere har Marc igennem flere år, arbejdet som IT konsulent, med speciale indenfor support.

Charlotte Hamann

Charlotte Hamann

Master Coach og underviser

Charlotte er handelsuddannet og har gennemført en række efteruddannelser som yoga-instruktør, Mindfulness Master, Master Coach og Stress Coach. Charlotte har en årrække været selvstændig med ansvar indenfor ledelse, HR og salg.

Har du brug for en dygtig medarbejder, der passer perfekt ind i din virksomhed?

Med mange års erfaring bag os og mange hundrede vellykkede match mellem arbejdsgivere og medarbejdere er vi sikre på, at vi kan matche din udfordring.

Kontakt Soft Supply, og lad os tage en snak om mulighederne…