Soft supply har mange konsulenter – derfor har vi også den rigtige til dig

Først mennesket, så opgaven, og så teknologien…

Hos Soft Supply vægter vi de menneskelige egenskaber mindst lige så højt som de faglige kvalifikationer, når vi overvejer, hvilken konsulent vi skal sætte sammen med vores kunde. Derfor foretager vi uden undtagelse en dybtgående personvurdering af vores konsulenter, så vi kan sikre det optimale match mellem konsulent, speciale og kunde. Og allerhelst analyserer vi på samme måde de personer ude hos kunden, som vores konsulent skal interagere/samarbejde med og skabe resultater.

20 års erfaring med matchvindere

Soft Supply har mere end 20 års erfaring med rekruttering og bemanding af it-projekter – herunder indkøring af nye konsulenter samt gennemprøvede QA-procedurer.

Vi hjælper gerne vores kunde med at præcisere behovene for faglige og personlige kvalifikationer.

Vi lever af ikke at gå på kompromis

Vi kommer aldrig til at gå på kompromis i vores bestræbelser på at finde den helt rigtige konsulent til dig som kunde.

Kun på den måde kan vi minimere risikoen for ressourcekrævende og frustrerende fejl.

Vi skaber værdi for dig som kunde

Når alt kommer til alt, ønsker vi i Soft Supply at blive målt på, at vi skaber værdi for vores kunder. Det sker gennem vores dybe kendskab til vores konsulenters kompetencer og personlige kvalifikationer – det gør, at vi kan sætte den rigtige konsulent sammen med den konkrete medarbejder hos vores kunde.

Har du brug for en dygtig medarbejder, der passer perfekt ind i din virksomhed?

Med mange års erfaring bag os og mange hundrede vellykkede match mellem arbejdsgivere og medarbejdere er vi sikre på, at vi kan matche din udfordring.

Kontakt Soft Supply, og lad os tage en snak om mulighederne…