Professionelle og erfarne projektledere og -koordinatorer, der får dit projekt i mål

Få hjælp af nogen, der har prøvet det før…

Soft Supply har mange års erfaring med at levere projektkoordinatorer, projektledere og programledere. Vi understøtter projekter af udviklingsorienteret karakter, fokuserer på resultater og vælger efter lige dele personlige og faglige egenskaber for at sikre samarbejdet.

Vi har dybt kendskab til de faktorer, der sikrer, at et projekt lykkes med hensyn til mål, tid og budget.

Vi leverer følgende erfarne og resultatorienterede profiler på konsulentbasis:

Programledere

Programledere, der kan overskue flere projekter, sikre fremdrift, struktur og rapportering til jeres styregruppe. Vores programledere er certificerede og arbejder efter anerkendte projektmodeller. Samtidig har programledere evnen og erfaringen til at kunne tilpasse sig til kundens foretrukne projektmodeller.

Projektleder

Projektleder, der er certificeret efter og arbejder efter avancerede projektmodeller.

Konsulenten styrer med sikker hånd ressourcer i forhold til de fastlagte mål.

Som erfaren projektleder evner personen naturligvis at sætte sig ind i nye værktøjer og arbejder også gerne efter jeres foretrukne model.

Projektkoordinatorer

Vores projektkoordinatorer arbejder målrettet og mestrer kunsten at servicere og uddelegere i et respektfuldt samarbejde, hvor man tager sin rolle og sine kollegaer alvorligt.

Vores erfarne projektkoordinatorer er vant til at holde mange projekter i luften, mens de sørger for koordinering, mødeplanlægning og alt det øvrige administrative arbejde som projektkoordinator.

Har du brug for en dygtig medarbejder, der passer perfekt ind i din virksomhed?

Med mange års erfaring bag os og mange hundrede vellykkede match mellem arbejdsgivere og medarbejdere er vi sikre på, at vi kan matche din udfordring.

Kontakt Soft Supply, og lad os tage en snak om mulighederne…