Vi kan hjælpe med at holde dit it-system stabilt og effektivt

Alle ved, at et it-system, der ikke er vedligeholdt, er sårbart over for angreb, nedbrud og fejlfunktioner – uanset om årsagen skyldes kritiske fejl, ressourcemangel eller manglende viden.
Soft Supply tilbyder erfarne Microsoft-konsulenter, som på timebasis kan sikre jeres fortsatte drift og projekter

Applikationspakketering og -test

Soft Supply’s konsulenter har stor erfaring indenfor MSI og App-V pakketering. Vi tilbyder vores kunder at udvikle og teste pakker on-site, eller det kan foregå fra vores lokation i Søborg.  Begge dele kan ske til en fast pakkepris eller på timebasis.

f

Serverdrift og dokumentation

Når vores kunder har brug for ekstra ressourcer, skyldes det oftest en af følgende faktorer: for få medarbejdere, ’for mange’ projekter og opgaver eller manglende viden på området. Én af Soft Supply’s styrker er, at vi er dygtige til, hurtigt og præcist, at levere den eller de helt rigtige medarbejdere til den konkrete kundes opgave – og så endda til en særdeles konkurrencedygtig pris.

Specialister

Det kan svært at følge med udviklingen indenfor informationsteknologi. Det ser vi mange steder både hos vores kunder og samarbejdspartnere. Soft Supply tilbyder vores kunder dygtige Microsoft specialister, der dybest set har to opgaver i arbejdslivet: Den ene er konstant at følge enhver teknologisk udvikling på deres område tæt, den anden er at sikre, at denne viden implementeres kontinuerligt i vores kundes Microsoft-miljø.

Har du brug for en dygtig medarbejder, der passer perfekt ind i din virksomhed?

Med mange års erfaring bag os og mange hundrede vellykkede match mellem arbejdsgivere og medarbejdere er vi sikre på, at vi kan matche din udfordring.

Kontakt Soft Supply, og lad os tage en snak om mulighederne…